ATELIER  DE  DEZVOLTARE PERSONALA  PRIN  ART  TERAPIE

Coordonator: Psiholog Psihoterapeut Elena Popescu

Te-ai aflat vreodată în situația de a nu reuși să pui în cuvinte propriile trăiri? Cel mai probabil vei răspunde cu da. Prin participarea la acest atelier de dezvoltare personală te încurajez să îți explorezi trăirile, temerile, logica privată și stilul vieții și să le dai expresie prin imagini.

Vom folosi ART TERAPIprin desen si pictură ca metodă creativă de explorare și cunoaștere personală.

Nu este nevoie să fii pictor, ci doar să te exprimi liberautentic șispontan. Avem cu toții o capacitate nativă de a fi creativi, iar procesul creativ în sine devine vindecător. Produsul creației poartă cu el mesaje transformatoare.

 Cui se adresează?

Adulților dornici să-și exploreze propriul stil de viață.
!!!Număr limitat de locuri.

Calendarul întâlnirilor:

Atelierul se desfășoară pe parcursul a patru întâlniri săptămânale de grup, în fiecare miercuri seara începând cu 2 aprilie, între orele 18.30 – 21.00, pana in data de 23 aprilie.

Locația:
Strada Tunari, Sector 2, București (Metrou Stefan cel Mare; tramvai 5, 1, 46). Detaliile exacte vor fi furnizate prin e-mail participantilor.

Inscrieri si informatii:
Elena Popescu, email: elena.popescu@psihocentru.ro, tel. 0726 766 714

Urmareste informati despre evenimentele centrului de psihologie Psihocentru si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/psihocentru .

Cost: 200 Ron. Termenul limita pentru achitarea taxei de participare este 26 martie. Înscrierea este considerată validă doar după achitarea taxei de participare.
Taxa acoperă:
• 10 ore de dezvoltare personală în grup
• Instrumentele necesare desfășurării atelierului: hârtie specială, acuarele, pensule, creioane colorate, carioci

Last 30 Posts

Archives by Month:

Archives by Subject: